Curatare rapida a tapiteriilor auto la cel mai bun raport calitate-pret!
De cele mai multe ori atunci cand utilizam un autoturism nu acordam o grija deosebita tapiteriei acestuia, in mod special daca ea este veche, trebuie sa fim constienti de faptul ca tapiteria auto este cea care poate schimba aspectul interiorului unui automobil si pana la urma, felul in care ne simtim, tinand cont de faptul ca petrecem atat de mult timp in trafic.
Cu totii cunoastem si trebuie sa fim constienti ca in cazul in care tapiteria auto prezinta pete si este mudara, ea retine tot felul de microbi si germeni, care pot crea diverse alergii, sau care pot duce la o imbolnavire a organismului uman.
Serviciile noastre de de curatare rapida a tapiteriei auto, constau in utilizarea de echipamente profesionale si tehnici de curatare de ultima generatie pentru a reda tapiteriei auto un aspect de nou si mai ales, curat .

Curatarea cu tehnica speciala de injectie-extractie contribuie la distrugerea microbilor ce se ascund in profunzimea tapiteriei. Resturile de mancare descompuse si patrunderea in fibra tapiteriei, praful si mizeria acumulate acolo in timp pot fi extrase si mai mult decat atat curatate rapid in profunzime.
Mucegaiul sau petele care afecteaza tapiteria masinii, pot cauza de cele mai multe ori mirosuri neplacute.

Tehnica speciala de injectie-extractie  ne ajuta sa curatam complet tapiteria oricarei masini, bineinteles si cu ajutorul detergentilor si solutiilor profesionale destinate exclusiv curatarii rapide a tapiteriei auto.

Operatiunea de curatare tapiterii auto prestata de catre societatea noastra utilizeaza echipamentele profesionale marca Karcher.
Nu utilizam substante nocive organismului uman,  operatiunea de curatare rapida a tapitereii se desfasoara doar cu solutii auto testate si aprobate de catre expertii in domeniu.
Pentru noi curatarea interioara a unei masini, reprezinta acordarea unei atentii deosebite fiecarui detaliu.

Curatam in mod corespunzator  orice pata prezenta pe scaunele, banchetele, covorasele, plafonul, bordul masinii, tetiere, din interiorul autovehiculului.

Procesul tehnologic nu se bazeaza doar pe curatarea acestora ci in special, pe igienizarea interiorului autoturismului pe care il detineti, obtinand un aspect impecabil si un miros placut.

Calitatea serviciului ne reprezinta, pretul ne recomanda!

Close Menu